Telecomvak.nl

Home » blog » Wanneer verschijnt de nieuwe iPhone?

Wanneer verschijnt de nieuwe iPhone?

Er gaan veel verschillende geruchten over wanneer de nieuwe iPhone zal verschijnen. Veel bronnen wijzen op een release ergens deze zomer, maar het is natuurlijk altijd nog afwachten wat de officiële aankondiging van Apple zal zijn. Normaal gesproken kondigt Apple een nieuwe iPhone rond augustus/september aan, om in oktober te kunnen verschijnen.

Echter melden verschillende bronnen dat de productie van de iPhone 5 al is teruggeschroefd, zodat Apple zich volledig kan richten op de release van de nieuwe iPhone. Volgens verschillende bronnen zal de nieuwe iPhone begin juli worden aangekondigd – op de zogenaamde WWDC -, zodat de nieuwe iPhone eind juli 2013 in de winkels zal komen te liggen. Apple presenteert op de WWDC ook altijd een nieuwe versie van hun iOS, dus dat zou mooi uitkomen.

Wat er precies nieuw zal zijn aan de nieuwe iPhone, blijft ook nog even afwachten. Apple gaat namelijk nooit in op geruchten, en is altijd erg goed in het geheim houden van nieuwe features van producten. De officiële features van de nieuwe iPhone zullen dus pas bekend zijn op het evenement waar Apple de nieuwe iPhone zal aankondigen. Hou daarom alle nieuws sites goed in de gaten, zodat je altijd up 2 date bent over het laatste iPhone nieuws.

De iPhone 6 kopen? Er is nog niks bekend over de prijs, release of andere informatie. Het blijft dus nog even afwachten totdat Apple officieel iets bekend maakt. Nogmaals: verwacht wordt dat Apple begin juli de nieuwe iPhone zal aankondigen, om eind juli in de winkels te kunnen liggen. De prijs zal waarschijnlijk hetzelfde zijn als de prijs van de iPhone 5.

Comments are closed.