Telecomvak.nl

Home » blog » Waar dienen smartphone hoesjes eigenlijk voor?

Waar dienen smartphone hoesjes eigenlijk voor?

Je kent ze wel, de smartphone hoesjes. Hoesjes voor bescherming en voor de sier, voor om je smartphone. Als je een hoesje draagt om je telefoon, bespaart dit je ook geld. Als je een hoesje draagt, voorkom je namelijk dat je telefoon kapot valt. Dit zou je bijvoorbeeld een dure iPhone reparatie kunnen schelen. Maar heeft een smartphone hoesje eigenlijk nog meer functies dan alleen beschermen en om voor de sier gedragen te worden?

De functies van een smartphone hoesje

1.Smartphone hoesjes worden natuurlijk gebruikt voor bescherming en voor de sier. Dit zijn de twee belangrijkste redenen waarom een hoesje voor een smartphone eigenlijk gebruikt wordt. Dit kan ook per mens verschillend zijn, omdat de een het niks uit maakt wat voor hoesje het is en dus deze niet voor de sier neemt maar echt puur voor bescherming. Denk maar aan iemand die een zwarte IPhone heeft en hier een zwart IPhone hoesje omheen doet. De ander gebruikt een smartphone hoesje voor bescherming én voor de sier. Weer de ander gebruikt een smartphone hoesje alleen voor de sier.
2.Sommige hoesjes voor de smartphone, kunnen ook dienen als bijvoorbeeld een portemonnee. Er bestaan smartphone hoesjes die een vakje hebben aan bijvoorbeeld de bovenkant, met een ritsje. Hier kan je bijvoorbeeld losgeld of briefgeld in doen. Dit scheelt weer als je even snel boodschappen moet doen, want dan hoef je niet een hele portemonnee mee te nemen, alleen je telefoon.
3.Er bestaan ook hoesjes voor de smartphone waar vakjes in zitten voor pasjes. Ook een soort portemonnee dus. Sommige mensen die gebruiken eigenlijk nooit briefgeld of losgeld, maar hebben alleen pasjes. Een pinpas of meerdere pinpassen bijvoorbeeld. Als je deze in je hoesje kan doen van je telefoon, scheelt het weer om een portemonnee mee te nemen en/of een soort van doosje waar je alleen pasjes in kan doen.

Conclusie

Zoals je kunt zien, kan een smartphone hoesje dus voor meerdere dingen dienen dan alleen voor bescherming en de sier. Dit is handig, maar ook leuk. Zo zal je misschien toch sneller een hoesje kopen. Een hoesje kan voor meerdere dingen tegelijk nuttig zijn.

Comments are closed.