Telecomvak.nl

Home » blog » Tips om goedkoop aan een iPhone te komen

Tips om goedkoop aan een iPhone te komen

De iPhone is erg gewild op de Nederlandse markt. Echter kan niet iedereen een gloednieuwe iPhone veroorloven, de toestellen van Apple zijn namelijk behoorlijk aan de prijzige kant. Toch is het voor iedereen mogelijk om een iPhone aan te schaffen, zolang je het maar slim inkoopt. Hoe je met een klein budget toch aan een iPhone kan komen, lees je hier!

Tweedehands

De meest voor de hand liggende optie is om een tweedehands iPhone aan te schaffen. Doordat iemand de telefoon al eerder heeft gebruikt, kan je het voor een relatief laag bedrag overkopen. Toch kleven er de nodige risico’s aan een tweedehands telefoon. Als je pech hebt, word je belazerd en zit je met een kapot toestel. Daarnaast kan je natuurlijk niet direct zien wat de vorige eigenaar er allemaal mee heeft uitgespookt. Wanneer de vorige eigenaar het toestel bijvoorbeeld vaak heeft laten vallen, kan dit op lange termijn alsnog een negatief gevolg hebben voor de prestaties van de telefoon.

Refurbished

Een andere optie die vrij dicht bij tweedehands ligt, is een refurbished iPhone. In feite is het ook een tweedehands telefoon, maar wel een die volledig is opgeknapt en waar nodig zijn onderdelen vervangen. Daarnaast koop je een dergelijk toestel van een bedrijf en niet van een particulier, waardoor je ook garantie op je telefoon hebt.

Vergelijken van abonnementen

Toch hoef je niet per se een gebruikte iPhone te kopen om goedkoop uit te zijn. Apple heeft namelijk een ruime keuze waardoor er voor ieder budget iets is. Daarnaast is er ook een ruime keuze aan aanbieders van abonnementen, waardoor je het zo gek kan maken als je zelf wil. Een telefoon die momenteel een goede prijs-kwaliteit verhouding kent is de iPhone SE. Vergelijk alle iPhone SE abonnementen om te kijken welke het meest relevant voor jou is!

Comments are closed.