Telecomvak.nl

Home » blog » Telefoonhoesjes voor nieuwe modellen – Huawei

Telefoonhoesjes voor nieuwe modellen – Huawei

Pas in april 2016 is hij aangekondigd, de Huawei P9. Een mooie mobiele telefoon met wel een schermgrootte van 5,2 inch. De telefoon heeft een dubbele camera die beschikt over 13 Megapixels, dus je kunt er prachtige foto’s mee maken. Het besturingssysteem van de telefoon is Android 6.0, dit systeem werkt prima en ook de vingerafdrukscanner werkt erg goed. Verder is het één van de dunste smartphones die er bestaat.

Bij zo’n mooie telefoon hoort echter ook een goede bescherming. De telefoonhoesjes van de Huawei P9, aangeboden door Hoesjescases, bevinden zich in een breed assortiment en verschillen van kleur en vorm. Je kunt bij dit bedrijf dus een hoesje kiezen waarvan jij vindt dat deze bij jou past en aansluit op jouw eigen stijl. De hoesjes kunnen zorgen voor een sportieve, frisse of zakelijke uitstraling. Daarnaast kunnen er voor de Huawei P9 ook accessoires besteld worden, zoals een glasfolie tempered screen protector of een autohouder.

Ook voor andere varianten van de Huawei P9, zoals de Huwaei P9 PLUS en de Huawei P9 Lite, biedt Hoesjescases telefoonhoesjes en/of accessoires aan. Een voordeel is dat je product gelijk de volgende dag verzonden wordt als je voor 17:00 hebt besteld en betaald. Daarnaast zijn er geen verzendkosten in rekening gebracht en kun je ook veilig en acheraf betalen.

Een telefoon die een jaar eerder is geïntroduceerd, is de Huawei Y6. Deze telefoon heeft een schermgrootte van 5,0 inch en een camera met 8 Megapixels. Het besturingssyteem is Android 5.0 en de telefoon heeft een interne opslag van 8GB (met uitbreiding van het geheugen). Wat verder nog opvallend is, is de grootte van de accu. Met een capaciteit van 2200 mAh wordt deze als zeer krachtig beschouwd.

Ook voor deze telefoon heeft Hoesjescases speciale hoesjes ontworpen. Houd je van hardlopen, maar weet je nooit waar je je telefoon moet laten? Voor deze telefoon is ook een sportband gemaakt die je om je arm kunt doen tijdens het sporten. Ook kun je kiezen voor een ringhouder, deze heeft een multifunctionele functie. Je plakt de ringhouder op de achterkant van je telefoon. Films kijken wordt gemakkelijker, doordat je de ringhouder 360 graden kunt draaien en je je mobiel nu horizontaal of verticaal kunt neerleggen. Daarnaast kan je de ring om je vinger doen en je mobiel vastpakken. Je mobiel ligt nu stabieler in je hand en je zult hem minder snel laten vallen.

Hoesjescases biedt dus genoeg bescherming aan voor jouw Huawei, zodat je voorlopig zorgeloos op pad kunt gaan. Mocht je twijfelen, en niet zeker weten of je tevreden zult zijn met je bestelde telefoonhoesje en/of accessoires? Hoesjescases hanteert een bedenktijd van 14 dagen. Op deze manier kun je nog rustig bekijken of je een product wel of niet neemt.

Comments are closed.